De er klar med både 'Vores julevejr' og 'Årets vejr': Se hvordan arbejdsdagen er hos DR Vejret

Kom med om bag kulisserne og se, hvordan DR Vejrets redaktion arbejder.

Er der et tidspunkt på året, hvor vi virkelig har fokus på, hvordan vejret bliver, er det i julen. For bliver det for eksempel hvid jul – og kommer der i så fald sne over hele landet? Det er redaktionen på DR Vejret selvfølgelig klar til at se nærmere på i de næste dage, og lillejuleaften, den 23. december, klokken 21.15 viser DR1 og DRTV ’Vores julevejr’.

Redaktionen, som har base på Dokk1 i Aarhus, er også aktuel med programmet ’Årets Vejr’, som kan ses på DRTV tirsdag den 27. december fra morgenstunden og klokken 20.30 samme dag på DR1.

Her er det vejrvært Louise Gade, der på en halv time og til tonerne af Antonio Vivaldis ’De fire årstider’ tager seerne igennem et ganske særpræget vejrår.

Året bød både på en vinterstorm i januar, et meget solrigt forår og en sommer, som bød på en rekordvarm julidag med 35,9 grader. Senere fulgte et efterår, hvor vejret pludselig fik betydning for vores energipriser.

I videoen her på siden kan du møde redaktionen bag DR Vejret og se og høre, hvordan de typisk arbejder i løbet af en dag.

Anders Brandt, Louise Gade, Thomas Mørk og Mikael Jarnvig er dem, du oftest møder fra DR Vejret. I videoen ovenfor kan du også møde nogle af de andre, der arbejder på redaktionen. (Foto: © Steen Klitgaard Jaacks)