Dansk fodsålsfest i Aarhus slutter uden vinder

Det danske futsal-landshold spillede tirsdag aften 3-3 til Estland i den første af to testkampe forud for VM-kvalifikationen.

Det danske futsal-landshold pudser tirsdag og onsdag formen af mod Estland, inden det om to uger går løs med VM-kvalifikationen i Georgien.

Begge kampe spilles i Ceres Arena i Aarhus, og tirsdagens opgør endte 3-3.

Det danske hold kom bedst ud i første halvleg, da Emil Scott skubbede bolden det sidste stykke ind over stregen efter et forsøg fra Brian 'Brizze' Mengel. Blot fem minutter senere havde Estland dog både udlignet og bragt sig i spidsen.

Kort tid efter var Zakaria El-Ouaz såpå pletten, men igen skulle der kun gå to minutter før Estland var i front.

Der kom ikke flere scoringer i første halvleg, og stillingen 2-3 varede til fem minutter før tid, da Estland med et spektakulært selvmål sørgede for balance i regnskabet på danskernes vegne.

Danmark havde i kampens døende minutter flere gode muligheder for at sparke sejren hjem, men skarpheden manglede, og derfor sluttede kampen uden vinder.

Danmark og Estland mødes igen onsdag aften klokken 17.45. Kampen kan følges på DRTV.