Futsal-landsholdet triller Estland ned under brædderne

Det danske futsal-landshold vandt onsdag aften 4-2 i den anden testkamp mod Estland.

Det var en flok revanchelystne danskere, der onsdag aften indtog gulvet i Ceres Arena i Aarhus.

Tirsdag aften havde samme flok spillere nemlig forladt banen med en dårlig fornemmelse, efter det kun blev til 3-3 mod netop Estland i en kamp, der sagtens kunne være endt med et dansk nederlag.

Ikke godt nok, var meldingen fra den danske lejr, men den præstation blev der rodet bod på onsdag aften.

Danskerne kom flyvende fra start, da Mads Falck Larsen efter blot tre minutter scorede kampens første mål.

At Estland så svarede hurtigt tilbage gjorde ikke så meget, for Mads Falck Larsen var lynhurtigt på pletten igen. Samme Mads Falck Larsen var også manden bag halvlegens sidste mål, da han gjorde det til 4-1 fem minutter før pausen.

Inden da havde Ibrahim Badran med en stiv tå gjort det til 3-1.

Danskerne sad fortsat på kampen i anden halvleg, hvor den eneste scoring dog blev et estisk trøstemål.

Dermed kan det danske futsal-landshold med selvtillid gå ind til VM-kvalifikationen, der spilles i Georgien om to uger.